Saunat ja järvi

 

Ravintola& Ulkoilukeskus Oittaa sijaitsee Bodomin-järven rannalla. Järvi on suuressa roolissa Oittaalla ja sen kaunis järvimaisema luo ihmisille mahdollisuuden irtiottoon arjesta.

 

Järveen pääsee uimaan ympärivuoden sillä Oittaan saunoilta on avantoon valaistu ja huollettu kulku. Avanto on turva-aidattu. Kesällä Oittaan ranta on lapsiystävällinen ja alueella on volleyball- ja pallokenttä.

Meillä on miehille ja naisille omat n.25 hengen saunat ja hyvät suihkutilat. Molemmissa saunoissa on myös isot pukuhuoneet lukittavine kaappeineen.

Saunat on yleisvuorosaunoja ja saunojen aukioloaikoja voit seurata etusivultamme. Isojen ryhmävarausten kohdalla, saunat saatetaan sulkea yksityiseksi. Seuraathan yksityissaunavarauksia etusivulta yksityissaunavaraukset linkistä.

SAUNA 5€/kerta 

 

Katso saunojen aukioloajat etusivulta. Muistathan tarkistaa milloin sauna on varattu yksityiseksi.

Pyrimme ilmoittamaan yksityissaunavaraukset 2 viikkoa etukäteen. Pidätämme oikeuden yksityissaunavaraus muutoksiin lyhyemmälläkin ilmoitusajalla.

Mikäli haluat varata saunat yksityiseksi laita tarjouspyyntö: myynti@loiva.fi

Sauna+lounas suosion myötä saunoja varataan yksityiskäyttöön vain isojen ryhmien kohdalla. Viikonloppuisin saunoja ei voi varata yksityiseksi.

Paljun voi varata vain yksityissaunavarauksen yhteydessä.

Katso etusivuvulta yksityissaunavaraukset kohdasta milloin saunat on varattu yksityiseksi.