Camp Fire at Night
Ulkoilukeskus Oittaa

 

Oittaan Ulkoilukeskus sijaitsee ihan päärakennuksen, Oittaan Kartanon, läheisyydessä. Ulkoilukeskus on luonnonkauniilla paikalla Bodominjärven rannalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Ulkoilukeskus on saneerattu vanhaan kivinavettaan ja siitä huokuu maalaisidylli. Rakennus on rauhallisella ja kauniilla paikalla Bodominjärven hiekkarannalla.

Ravintola Oittaa toimii ulkoilukeskuksen tiloissa. Ravintola on auki sesonkien mukaan ulkoilijoille ja hyvästä ruoasta nauttiville. Oittaalla on myös mukava tavata ystäviä ja nauttia kuppi lämmintä juomaa pullan kera!

Ulkoilukeskuksen tiloissa on myös miesten ja naisten saunat pukuhuoneineen, takkatila sekä välinevuokraamo. Meillä on myös terassit saunojen päädyssä, mistä on kulku avantoon ja kesällä järveen. Kahvila- ravintolalla on myös iso oma terassi, missä pääsee nauttimaan ravintolan antimia ulkosalla.

Ulkoilukeskuksen yläkerta on yksi yhtenäinen tila, missä on tanssittu ja juhlittu lukuisat juhlat! Tila soveltuu seminaareihin ja tapahtumiin. Vintiltä on kauniit maisemat järvelle.

Vintti

 

Kivinavetan ylistä voi kutsua monitoimitilaksi.

Se on suosittu hääjuhlien viettopaikka ja siellä onkin tanssittu lukuisat häät ja järjestetty kaikenlaisia tapahtumia laidasta laitaan.

Ylisille mahtuu samaan tilaan jopa 200 henkilöä ruokailemaan sillä Ylinen on yli 300 neliöinen tila. Ylinen on käytössä isojen tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen huhtikuusta syyskuuhun.  

Ylisiltä on upeat näkymät järvelle ja vain taivas on meidän rajana kun ideoimme ja järjestämme ikimuistoiset juhlat tai tapahtuman teille Oittaalla!

Saunat ja järvi

 

Oittan Kartano ja Ulkoilukeskus sijaitsee Bodomin-järven rannalla. Järvi on suuressa roolissa Oittaalla ja sen kaunis järvimaisema luo ihmisille mahdollisuuden irtiottoon arjesta.

 

Järveen pääsee uimaan ympärivuoden sillä Oittaan saunoilta on avantoon valaistu kulku. Avanto on turva-aidattu. Kesällä Oittaan ranta on lapsiystävällinen ja alueella on volleyball- ja pallokenttä.

Meillä on miehille ja naisille omat n.25 hengen saunat ja hyvät suihkutilat. Molemmissa saunoissa on myös isot pukuhuoneet lukittavine kaappeineen.

Saunat on yleisvuorosaunoja ja saunojen aukioloaikoja voit seurata etusivultamme. Isojen ryhmävarausten kohdalla, saunat saatetaan sulkea yksityiseksi. Seuraathan yksityissaunavarauksia etusivulta yksityissaunavaraukset linkistä.

  

  

Välinevuokraamo

 

Ulkoilukeskus Oittaan tiloissa toimii myös välinevuokraamo. 

Välinevuokraamon tiloissa talvikaudella on suksivoitelupiste. Suksivoitelijamme huolehtii, että saat suksiisi parhaan pidon ja liu´un.

Takkatila

 

Ulkoilukeskuksen ravintolan yhteydessä on takktatila n.30 hengelle. Takkatila on suljettavissa sermeillä omaksi tilaksi. Takkatilassa on tunnelmallista järjestää ruokailuja ja illallisia. Kahvilan sesonkien ulkopuolella myös pienemmille kokousryhmille soveltuva tila.